torsdag 31. desember 2009

Endelig bursdags bilder:)

Jada jeg er treg jeg veit det:):) Vi feiret som sagt i to dager og vi koste oss masse!! På selve bursdagen styrte jeg noe veldig:) Stod opp før Thea og begynte lage muffins. Ville Thea skulle få kake og pakke til frokost:) Og-jeg takk det!!
Først fikk ho pakke på kjokkenet:) Veldig trøtt når vi tok bildet men like vel smilte ho noe så inni hampen:)








Thea fikk babyborn stellesekk av meg:) Gjett om ho var fornøyd da eller???? hihi ho gikk rundt her og viste stolt frem hva ho hadde fått i pakka!!!

Thea fikk jo baby born og Maiken(Mika som Thea kaller henne)og Hans Erik! Den falt veldig i smak og sånn baby born stasj var helt inn!!Etter pakke åpninga var det på tide og se på barntv og spise muffinser:)
Vi ventet og ventet-hadde håpet ho blei bursdags barn på julemorgen men neida.. Ingen Thea og se der! Heldigvis kom ho i avisen:)
Iallfall her var det bare og forsette og styre!! Skulle bake kake-pynte muffins lage pizza baguetter og rydde vaske og pynte!! For ett slit:):) På ett eller anna vis kom jeg igjennom tingene!!
Her ser dere prinsesse slott kaka! Jeg har forandret litt på hva som var oppskriften så det er sjokoladekake inni i stedet for masse jordbær kliss!!(ikke at det helt hjalp for var nesten ingen som spiste av den)
Og nå var det klappet og klart for familie prinsesse bursdag!!! Thea var veldig lykkelig!!! Thea er ei skikkelig prinsesse selv nemlig!
Det kom masse besøk. Desverre kom ingen fra den andre familien hennes. Men sånn er det bare noen ganger.





Min familie stilte iallefall knall sterkt opp!! Her er oldermor og olderfaren til Thea! De hadde med ei flott ullbukse og 200 kroner til Thea!


Her er bestemora hennes og olderfaren!(mammaen min sin pappa) Av bestemor og bestefar fikk Thea ett par støvler og noen penger og av olderfaren fikk ho fire kopper!! De koppene styrer ho så mye med at jeg noen ganger rett og slett bare må ta de vekk fra henne!!!


Onkel og tante (og babyen inni magen) kom også! De hadde med noen kjempe fine øredobber og prinsesse barbie og prins og de kunne nusse og prinsessa ho spilte musikk når du tok på henne!! Luksus:):)




Også var bestefar og Mika der!! Av Maiken fikk Thea babyborn prinsesse kjole. Med tryllestav og det hele!! En presang som var helt inn!!!!
Vi koste oss masse i sammen alle sammen. Vi preika og vi lo og vi snakka og Thea elsker jo og være midtpunkt så bursdagsselskap er jo perfekt!!!
Dagen etterpå var det først avgårde til byen for og møte barnelegen. Det var det ikke noe vits i. For barnelegen hadde tatt ferie uten og avbestille timen vi hadde fått hos han. Skikkelig mega bomtur. Så det bar hjem igjen for og gjøre klart til barneselskapet!!
Denne gangen var det tingeling selskap vi skulle ha!! Og vi hadde nok stæsj for og si det sånn!!!
Tallerkener og kopper og servietter og fløyter og godte poser og sugerør! Alt med tingeling på!! Ballongene brukte vi foresten som bordkort!!
Helene var første gjesten som kom. Ho gikk rett og stjal sykkelhjelmen til Thea før Thea fikk en god kos og pakker!! Ho fikk babyborn vinterdress også fikk ho sånn prinsesse vogn med hest og greier også noen tøffe sutter!!!!
Neste gjest som kom var Patrick. Patrick er en tullegutt!! hehe. Han liker ikke bli tatt bilde av og gjør heller grimaser:) Patrick var foresten størst i selskapet noe han viste godt. Hallo just fylt 4 år liksom:):):)
Av Patrick fikk Thea masse stæsj til håret også fikk ho ei dukke! Thea blei veldig glad:) Dukka lyser til og med på beina!!!(mammaen føler det var en gave til men jeg kan ikke komme på den nå..)
Siste mann inn døra var Ole Emil! Av han fikk Thea masse sutter og så tingeling figurer:):) Den jenta er heldig:):) Så var det bare sette seg ned og spise:):)

Tror ungene koste seg masse!!!!
De lekte og herjet og styrte til klokka blei halv sju på kveldne. Da spøy Ole Emil og kvelden begynte virkelig og komme for de alle sammen.. Jeg hadde ikke noe valg en og sendte Thea til mamma på overnatting og jeg brukte over tre timer på og vaske og gjøre reint etter pøblene!! Men var ingen tvil om at alle ungene hadde det super duper bra!!!!! Så tusen takk alle samen både for besøk og pakker!!! Vi var kjempe førnøyde!!!

3 kommentarer:

Siv sa...

Høres ut som dere har hatt en strålende bursdagsfeiring:-) Ønsker dere begge to et riktig godt nytt år. Klemmer herfra.

Kine sa...

Så fine bilda,grattis me 2 års dagen på etterskudd!!!:)
Kaka vart da fin den!Eni i at d va my kliss i den hovedoppskrifta,så her vart d åsså sjokoladekake inni;) Å her vart den spist opp åsså!
klæm

Linn Hege sa...

åå så fin kake da gitt. flinke deg. du er jo reine super mamma som greier alt du sier. Thea er super heldig som har akkuratt DEG:P

ha en fin dag vidre. klæm